VACATURE
Timmerman

Bouw jij met ons mee?

Wij zijn op zoek naar een gedreven Timmerman!

Voor 40 uur per week

Wij zijn Hetebrij Bouw; een bouwbedrijf met een passie voor bijzonder bouwen! Met bijzonder bouwen bedoelen we de dromen van onze klanten waarmaken op verantwoorde wijze. Kwaliteit, zorgvuldigheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak zijn daarbij de kernwaarden van Hetebrij Bouw. We richten ons voornamelijk op nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Voor ons team zijn we op zoek naar een Timmerman.

 

Wat ga je doen?

Als Timmerman werk je samen met je collega en diverse onderaannemers op een bouwproject. Jij bent degene die contact heeft met de Voorman of Uitvoerder en samen zorgen jullie ervoor dat de planningen worden gehaald. Je hebt hierin een gedeelde verantwoordelijkheid en het is belangrijk dat je goed en duidelijk communiceert naar alle betrokken partijen. Je bent als Timmerman onderdeel van het team dat de droom van de klant waarmaakt!

Wat bieden wij?

  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Groeiend bedrijf met betrokkenheid en goede werksfeer;
  • Salaris passend bij jouw opleiding en ervaring volgens de CAO Bouw en Infra.

Spreekt de functie van Timmerman jou aan en wil je graag werken met een enthousiaste groep collega's? Stuur dan je motivatie en CV naar a.braams@hetebrijbouw.nl Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de vacature, bel of mail dan naar 0561-480729 of a.braams@hetebrijbouw.nl

 

Wie weet ben jij binnenkort onze collega!