Een bouwbedrijf voor de verbouwing van uw woning of bedrijfspand?

Bouwbedrijf

Bouwbedrijf

Als u op zoek bent naar een aannemersbedrijf dat u kan helpen bij het verbouwen van uw woning of bedrijfspand, bent u bij Hetebrij Bouw B.V. aan het juiste adres. Sinds onze oprichting< in 2008 doen wij hard ons om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Dit doen we vooral door kwalitatief goed werk te leveren en bovendien nauwkeurig en zorgvuldig te werken. Ook het persoonlijk contact met u als klant vinden we erg belangrijk. Om uw wensen en eisen omtrent uw verbouwing zo goed mogelijk op een rijtje te krijgen, bespreekt ons aannemersbedrijf tijdens een kennismakingsgesprek eerst deze zaken.

Bij ons vindt u kwaliteit

Op basis van een kennismakingsgesprek gaan we als aannemersbedrijf aan de slag met het maken van plannen. De uitdaging voor ons is om iets extra's en bijzonders toe te voegen aan uw bestaande woning of bedrijfspand. Hier gaan wij bij Hetebrij Bouw B.V. dan ook graag mee aan de slag. Hiervoor gebruiken we het inzicht en de flexibiliteit die we in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat we werk van hoge kwaliteit leveren, maar kunnen we u bovendien ook intensief begeleiden en adviseren gedurende uw samenwerking met ons aannemersbedrijf.

Wij denken mee met u

Bij Hetebrij Bouw B.V. streven we ernaar een aannemersbedrijf te zijn die u als klant begrijpt en met u meedenkt. We trekken niet volledig ons eigen plan, maar voeren al onze werkzaamheden uit in goed overleg met u. Daarnaast zorgen we ervoor dat de overlast van de verbouwing zo beperkt mogelijk blijft voor u en uw directe omgeving. We werken zo snel mogelijk en proberen alles zo goed mogelijk schoon te houden. Dit is niet alleen prettig voor u, maar werkt ook voor ons het fijnst.

Neem contact op

Wilt u weten wat we als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Op onze website vindt u al de nodige informatie over ons bedrijf en over de producten en diensten die wij leveren. Met vragen of opmerkingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan als aannemersbedrijf voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Contactformulier

* Verplicht veld