Uw bouwbedrijf in Flevoland

Aannemer Flevoland

Heeft u een betrouwbare aannemer in Flevoland nodig? Als aannemer en bouwbedrijf in Flevoland helpen we mensen dagelijks bij het verbouwen van hun bestaande woning of het bouwen van een nieuw huis. Bij Hetebrij Bouw B.V. werken we al jarenlang met een aantal vaste aannemers. Voor ieder project stellen we een team samen van mensen die wat betreft kennis en vakkundigheid aansluiten op de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Hierdoor kunnen we altijd de beste kwaliteit leveren. Bovendien zijn we door onze langdurige samenwerking goed op elkaar ingespeeld en weten we wat we aan elkaar hebben tijdens een project in Flevoland.

Een aannemersbedrijf met persoonlijk contact

Het leveren van kwaliteit aan onze klanten in Flevoland hebben we bij Hetebrij Bouw B.V. hoog in het vaandel staan. Als aannemersbedrijf werken we daarom niet alleen nauwkeurig, maar hebben we graag persoonlijk contact met onze klanten om zo goed mogelijk aan hun wensen en eisen te kunnen voldoen. Sinds onze oprichting in 2008 hebben we hard aan de weg getimmerd om naam te maken in de aannemerswereld. Deze naam proberen we hoog te houden door ieder project in Flevoland zo goed mogelijk uit te voeren.

Bouwbedrijf sinds 2008

Zoals gezegd kunt u ons in Flevoland inschakelen als aannemer voor nieuwbouw, maar kunnen wij u ook helpen bij het verbouwen van uw huidige woning. Het mooiste aan ons vak vinden we dat we andere mensen kunnen helpen bij het realiseren van hun droomwoning. Bij het bouwen van een huis komen echter ook veel verantwoordelijkheden kijken en daar zijn wij ons ten volle van bewust. Wij zijn dan ook goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben veel ervaring met het bouwen van huizen in Flevoland.

Aannemer voor nieuwbouw nodig? Neem contact op

Wilt u weten wat wij als aannemer zoal voor u kunnen betekenen in Flevoland? Breng dan eens een bezoek aan onze website. Daar vertellen wij u welke werkzaamheden wij uitvoeren en komt u meer over ons bedrijf te weten. Wij staan u bij Hetebrij Bouw B.V. echter ook graag telefonisch te woord. Met vragen of opmerkingen kunt u dus ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0561 – 480729. Wij gaan graag voor u aan de slag om uw droomhuis te (ver)bouwen waar u de rest van uw leven van kunt genieten!

Contactformulier

* Verplicht veld