Op zoek naar een bouwbedrijf in Drachten?

Aannemer Drachten

Als aannemersbedrijf gaan we bij Hetebrij Bouw B.V. graag voor u aan de slag in Drachten. Wij kunnen u van dienst zijn bij het verbouwen van uw bestaande woning, maar u kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een aannemer voor nieuwbouw. Wij kunnen u namelijk ook helpen als u graag een compleet nieuw huis wilt laten bouwen. Door de ervaring die wij over de jaren hebben opgedaan, beschikken wij over de kennis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden op het gebied van bouwen en verbouwen in Drachten.

Aannemersbedrijf Drachten sinds 2008

Sinds de oprichting van Hetebrij Bouw B.V. in 2008 werken we voor onze projecten in Drachten samen met een vast team van aannemers. Deze aannemers selecteren we per project op basis van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Op die manier staat er altijd een team klaar dat op elkaar is ingespeeld en bovendien het meest geschikt is om de werkzaamheden uit te voeren. Op deze manier kunnen wij werk van hoge kwaliteit te leveren. Wij werken zorgvuldig en nauwkeurig en zorgen ervoor dat u als klant uit Drachten zo tevreden mogelijk bent.

Gespecialiseerde aannemer nieuwbouw

Behalve het verbouwen van bestaande woning in Drachten kunnen wij ook voor u aan de slag met het bouwen van een compleet nieuwe woning. Het bouwen van een huis brengt de nodige risico's met zich mee, daarom wij bereiden ons goed voor als we aan een klus beginnen. Het mooiste aan ons werk vinden we dat we uw wensen werkelijkheid kunnen laten worden. Wij zullen er dan ook alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen. Daarnaast kunt u bij ons bouwbedrijf natuurlijk altijd terecht voor advies of met vragen over uw woning in Drachten.

Bouwbedrijf of aannemer in Drachten nodig? Neem contact op

Wilt u weten wat wij als aannemer zoal voor u kunnen betekenen in Drachten? Breng dan eens een bezoekje aan onze website. Daar vindt u informatie over ons bedrijf, maar ook over de producten en diensten die wij leveren. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden op het gebied van bouwen en verbouwen.

Contactformulier

* Verplicht veld