Veelzijdig bouwbdrijf voor (nieuw)bouwprojecten in Meppel

Aannemer Meppel

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Meppel? Dan bent u bij Hetebrij Bouw B.V. aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een aannemer voor het verbouwen van uw bestaande woning. Ook als u op zoek bent naar een aannemer voor nieuwbouw voor bijvoorbeeld het bouwen van een compleet nieuwe woning zit u bij ons goed. Wij gaan graag voor u aan de slag om in Meppel uw droomwoning te creëren.

Een aannemersbedrijf met persoonlijk contact

Als bouwbedrijf vinden wij het leveren van kwaliteit en het zorgvuldig en nauwkeurig werken in Meppel erg belangrijk. Alleen op die manier kunnen wij werk leveren waar beide partijen tevreden over zijn. Om uw wensen en behoeften zo goed mogelijk op een rijtje te krijgen, onderhouden we tijdens onze samenwerking contact met u. Door middel van deze korte lijnen kunnen we snel schakelen en komen niet alleen wij, maar ook u, niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij gaan als bouwbedrijf graag voor u aan de slag in Meppel om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Aannemer nieuwbouw

Om u als klant uit Meppel zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij sinds onze oprichting in 2008 met een vast team van aannemers. Al deze aannemers hebben hun eigen specialisme en worden geselecteerd naar aanleiding van de werkzaamheden die in uw woning moeten worden uitgevoerd. Zo staat er altijd een goed team van voor u klaar dat op elkaar is ingespeeld. In onze werkplaats in Wolvega kunnen we bovendien aan de slag met de onderdelen voor uw nieuwe woning in Meppel. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met nieuwbouw projecten. Hierdoor zijn gespecialiseerd als aannemer nieuwbouw.

Bouwbedrijf of aannemer nieuwbouw nodig? Neem contact op

Wilt u meer weten over aannemersbedrijf Hetebrij Bouw B.V. of bent u benieuwd wat we als bouwbedrijf zoal voor u kunnen betekenen in Meppel? Neem dan eens een kijkje op onze website. Daar vindt u allerlei informatie over de producten en diensten die we leveren. Als u daarna nog vragen hebt, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend en vrijblijvend advies.

Contactformulier

* Verplicht veld