Een aannemer voor de verbouwing van uw woning of bedrijfspand?

Aannemer

Hetebrij Bouw B.V. is de juiste kandidaat als u op zoek bent naar een aannemer die u kan begeleiden bij de verbouwing van uw bestaande woning. Ook kunnen wij aan de slag met de verbouwing van uw bedrijfspand. Wij leveren onze diensten zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren. Het mooie van ons vak vinden we het feit dat we uw droom werkelijkheid kunnen laten worden. Daarvoor is het nodig om inzicht te krijgen in uw wensen en de eisen die u stelt aan uw verbouwing. Daarom hechten wij als aannemer veel belang aan persoonlijk contact met onze klanten.

 

Iets extra's toevoegen

De reden dat u uw woning of bedrijfspand door een aannemer laat verbouwen, is waarschijnlijk omdat u iets extra's wilt. Onze uitdaging is dan ook om iets bijzonders toe te voegen aan de bestaande bouw. Daarbij is flexibiliteit en inzicht ontzettend belangrijk. Twee kwaliteiten waar de medewerkers van Hetebrij Bouw B.V. door hun kennis en jarenlange ervaring zeker over beschikken. We werken graag nauwkeurig en zorgvuldig om werk van een zo hoog mogelijke kwaliteit af te kunnen leveren. Daarnaast vinden we het belangrijk om als aannemer veel persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden.

Begeleiden en meedenken

Door als aannemer korte lijnen met u te houden, zijn wij goed op de hoogte van de eisen die u stelt aan uw verbouwing. Alleen op die manier kunnen we u optimaal adviseren en begeleiden. Wij denken graag met u mee over de verbouwing en doen ons best uw ideeën te begrijpen en daar mee verder te werken. Wij zorgen ervoor dat de overlast tijdens de verbouwing minimaal blijft, terwijl het resultaat volledig aan uw wensen voldoet. Ook houden we als aannemer uiteraard rekening met uw omgeving.

Bezoek onze website

Wilt u weten wat wij als aannemer zoal voor uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Daar vindt u meer informatie over de verbouwingen die wij uitvoeren en voor welke projecten u bij ons terecht kunt. Natuurlijk kunt u met vragen of opmerkingen ook altijd telefonisch contact openemen Wij staan voor u klaar om u verder te helpen

Contactformulier

* Verplicht veld