Dé aannemer voor nieuwbouwprojecten

Aannemer nieuwbouw

U kunt bij Hetebrij Bouw B.V. terecht als u op zoek bent naar een aannemer voor de verbouwing van uw bestaande woning of bedrijfspand. Maar ook als u een nieuwbouw woning of een nieuw bedrijfspand wilt laten bouwen, kunnen wij voor u aan de slag. Hetebrij Bouw B.V. is namelijk ook inzetbaar als aannemer nieuwbouw om een compleet nieuwe woning of bedrijfspand voor u te bouwen. Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er graag achter wat uw wensen en behoeften zijn.

Veel ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring als aannemer in de nieuwbouw. We weten waar we rekening mee moeten houden en welke werkzaamheden komen kijken bij het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand. Bij ons profiteert u van:

  • Tijdens onze samenwerking vinden we veel persoonlijk contact belangrijk.
  • Zo kunnen we snel schakelen en ervoor zorgen dat niemand voor onverwachte verrassingen komt te staan.
  • Als aannemer werken we nauwkeurig en zorgvuldig en doen we bij ieder project onze uiterste best werk.
  • Wij leveren altijd een zo hoog mogelijke kwaliteit.
  • Altijd een zeer snelle service en een klantgerichte benadering.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Intensieve begeleiding

Bij het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand moeten er veel beslissingen genomen worden. Als aannemer in de nieuwbouw zorgen we voor intensieve begeleiding, zodat u er nooit alleen voor staat. We werken snel en zorgen ervoor dat u en uw directe omgeving zo min mogelijk overlast hebben van onze werkzaamheden. Wij hopen u als aannemer een woning of bedrijfspand te kunnen geven waar u alleen maar van kon dromen.

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over de manier waarop wij als aannemer in de nieuwbouw te werk gaan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook op onze website vindt u informatie over ons bedrijf en de producten en diensten die wij zoal leveren. U kunt telefonisch contact opnemen als u daarna nog vragen heeft: 0561 – 480729. Wij staan op werkdagen voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies over de diverse mogelijkheden wat betreft nieuwbouw.

 

Contactformulier

* Verplicht veld